#01_JORNADES

Ciència_

Ciutadana.

Transformant les dades en coneixement


18 i 19 OCTUBRE, 2022

SABADELL, CASAL PERE QUART

#JornadesCiènciaCiutadana

Les primeres jornades de Ciència Ciutadana es presenten com un fòrum per visibilitzar i promoure l'ús transversal i efectiu de la ciència ciutadana, considerant-la una eina essencial per respondre als reptes actuals de la nostra societat.

La ciència ciutadana no només és una forma de recollir evidències i proposar solucions, constitueix també un potent element per a la transformació i l’apoderament de la societat: des de l’educació, la millora de les condicions de vida de les persones, la interrelació entre diferents agents fins als processos d’innovació i la pròpia recerca.

LES JORNADES EN VÍDEO

SÍNTESI DE LES JORNADES

Durant els dos dies que van durar les jornades es van celebrar

17 taules rodones, 10 ponències magistrals i 4 tallers participatius.

Resum visual de les jornades

Consulta les presentacions cada sessió i el relat de les jornades

GALERIA FOTOGRÀFICA

ALTRES ACTIVITATS


Mes de la ciència ciutadana i natura

Caps de setmana entre el 22 d’octubre i el 20 de novembre


La segona edició del Mes de la Ciència Ciutadana i Natura, una iniciativa promoguda pel Servei d'Educació Ambiental de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural.

El MES s'emmarca al projecte Ciència Ciutadana i Natura, amb l'objectiu de donar impuls al sector i despertar l'interès de la ciutadania en aquest àmbit. Es faran 14 activitats arreu del territori, liderades per iniciatives capdavanteres en el sector.

Informació i inscripcions aquí.


Passejada conscient

Dilluns 17 d'octubre en el marc de les Jornades de Ciència Ciutadana

Una passejada per a prendre consciència de la biodiversitat, la qualitat de l'aire i el paisatge sonor del nostre entorn, a Sabadell, la ciutat acollidora de les primeres Jornades de Ciència Ciutadana. A través d'enquestes, aplicacions, dades i coneixement de recerca compartit, els 2 KM de passeig esdevenen un aprenentatge únic, tota una experiència envolvent de CC de la mà de 3 especialistes: la Rosa Maria Alsina, investigadora de La Salle-URL, l'Eulàlia Parés, Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) i l'Oriol Serra, Replantegem.

Organització:

Hi col·laboren: